marți, 10 aprilie 2012

A inflorit magnolia in gradina mea !

A inflorit magnolia in gradina mea !

Cu toate ca nu e prea cald afara au inceput sa infloreasca florile in gradina la mine, lalelele, magnolia,zambilele,pomii fructiferi,
ciresii salbatici.

10 comentarii:

coco spunea...

ce frumos , la noi nu au inflorit inca , este prea frig...la malul marii se incalzeste mai tarziu !

mandala spunea...

coco, sant superbe!

Éva spunea...

Csodás lesz ez a bokor ha teljesen kifog nyílni!

Ana spunea...

superba! In alta ordine de idei,ai o reclama care se deschide la fiecare comentariu, ar fi minunat daca ai scoate-o ca e tare enervanta. de aia am si ezitat sa mai las comentarii+ cuv de verificare,eu cum vad mai greu e asa de dificil. Sper ca nu te superi ca iti zic .

mandala spunea...

Eva, koszonom szepen, igen gyonyoru!

mandala spunea...

Ana, din pacate nu eu am pus reclama si nu stiu cum sa o scot si nici cuvintele acelea de verificare, tu cum ai scapat de ele?

gratziela spunea...

Superba!
iar am ratat... imi tot propun sa-mi plantez si eu, dar uit. Nu stiu insa daca rezista la temperaturi foarte joase. In aceasta iarna au fost -34 grade...

Ana spunea...

cu reclama nu stiu ce sa zic, ar trebui sa vezi tu ce widget ai pus mai de curand care ar putea sa iti faca neplacerea asta, insa la comentarii mergi in setari la comentarii si acolo ai asta: " Vreţi să afişaţi verificarea cuvintelor pentru comentarii?" si acolo bifezi: Nu . M-ar bucura daca mi-ai spune si tu de fiecare data cand vezi ceva neplacut la blogul meu. Te pup.

mandala spunea...

ANA, MULTUMESC !!!

Ana spunea...

cu drag! :)