INGREDIENTE:
- 200 gr unt
- 300 gr de faina
- 100 gr zahar praf
- 1 galbenus
- coaja rasa de lamaie
- vanilie
- iubire
- doua linguri de cacao
- 200 gr unt
- 300 gr de faina
- 100 gr zahar praf
- 1 galbenus
- coaja rasa de lamaie
- vanilie
- iubire
- doua linguri de cacao
- ciocolata neagra si alba pentru glazurat
Se amesteca ingredientele uscate apoi se adauga untul si la sfarsit adaugam galbenusul si aromele, se lucreaza rapid si cand e gata se pune la rece cateva ore sau o noapte . Din aceleasi cantitati se face si o portie cu vanilie, se combina cele doua culori in doua foi suprapuse taiate rondele si apoi coapte.
Se coc la 180 de grade aproximativ 12 minute pana prind putina culoare. Pentru cele imbracate in ciocolata neagra se topeste ciocolata si se imbraca fursecurile si apoi se decoraza cu ciocolata alba topita.
Se coc la 180 de grade aproximativ 12 minute pana prind putina culoare. Pentru cele imbracate in ciocolata neagra se topeste ciocolata si se imbraca fursecurile si apoi se decoraza cu ciocolata alba topita.
Enjoy !!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu