sâmbătă, 29 ianuarie 2011

APERITIV CU CARNACIORI DE BERE



O idee  de  gustare rapida cand vin musafiri  neanuntati sau
la sfarsit de saptamana la o sueta cu amicii.
Acest aperitiv  se face foarte usor si este foarte apetisant
pana deschizi bericile musafirii l-au si ras de pe farfurii.
Doua portii trec cat ai zice peste.
INGREDIENTE:
- un pachet de aluat de foietaj
- un pachet de carnaciori de bere
- un ou pentru uns
- sare si piper
- dragoste
Se face din aluat de foietaj care se gaseste peste tot,
carnaciori de bere ,se gasesc ambalati la raionul de mezeluri
in supermarketuri.
Se portioneaza foietajul ca pentru cornulete se pune in partea mai
mare carnaciorul si se ruleaza, ungem cu un ou batut in care am pus un praf de sare si piper  si bagam la cuptor.
Se coace la 18o grade 25 de minute.
Pofta buna!
Reteta din 23.07.2006



Niciun comentariu: