O idee de gustare rapida cand vin musafiri neanuntati sau
la sfarsit de saptamana la o sueta cu amicii.
Acest aperitiv se face foarte usor si este foarte apetisant
pana deschizi bericile musafirii l-au si ras de pe farfurii.
Doua portii trec cat ai zice peste.
INGREDIENTE:
- un pachet de aluat de foietaj
- un pachet de carnaciori de bere
- un ou pentru uns
- sare si piper
- dragoste
Se face din aluat de foietaj care se gaseste peste tot,
carnaciori de bere ,se gasesc ambalati la raionul de mezeluri
in supermarketuri.
Se portioneaza foietajul ca pentru cornulete se pune in partea mai
mare carnaciorul si se ruleaza, ungem cu un ou batut in care am pus un praf de sare si piper si bagam la cuptor.
Se coace la 18o grade 25 de minute.
Pofta buna!
Reteta din 23.07.2006 |
Retete ,arta culinara ,creativitate, culoare, inspiratie,retete inedite,mese festive,surprize culinare.
sâmbătă, 29 ianuarie 2011
APERITIV CU CARNACIORI DE BERE
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu