luni, 12 noiembrie 2012

PAINE CU SECARA

PAINE  CU   SECARA
Reteta care o folosesc este aceeasi doar  tipul de faina
se mai schimba, acum am pus  cateva linguri de faina de secara de la care are alta culoare, alt gust, alta consistenta si umiditate.
Enjoy !

8 comentarii:

Flori spunea...

E o bunatate numai pentru ca e facuta in casa! si ce forma frumoasa are! :)

mandala spunea...

Flori, multumesc !

maria mihalache spunea...

Ce frumos arata!
Pup!

Liana10 spunea...

Minunata e!!! Ai facut-o intr-o forma speciala sau cum au iesit randurile acelea? puup

mandala spunea...

maria, multumesc!

mandala spunea...

Liana10,multumesc, nu am forma, am taiat-o cu un cutit ascutit!

Daniela Addario spunea...

Uau, ce mare si frumoasa e... Trimite si la mine vreo jumatate din ea... Pupici !

mandala spunea...

daniela, multumesc, trimit porumbelul :)))