INGREDIENTE:
- un muschiulet mai mic
- doi cartofi
- sare
- piper
- gogosar proaspat pentru decor
- ulei
- dragoste
PENTRU SOS
- un iaurt mic
- o lingura de smantana
- 2 catei de usturoi
- sare,piper,boia.
Spalam muschiul il lasam putin la scurs sau
il stergem cu un prosop de hartie,il portionam
apoi batem fiecare bucata ca pentru snitel, il condimentam
dupa gust il lasam sa stea putin si intre timp pregatim cartofii.
Cartofii curatati si spalati se taie cu un cutit ondulat si se pun la prajit.
Incingem o alta tigaie cu putin ulei si prajim muschiuletul.
Facem sosul din iaurt , smantana , usturoi, punem sare ,piper si putina boia pentru culoare.
Se aseaza pe un platou si se decoreaza cu gogosar taiat in
Pofta buna !
2 comentarii:
Sosul acela albicios noi il numim mujdei si ne cam lingem pe la bot dupa el. A mai ramas ceva din postarea aceasta?
Scuze, nu am inteles inrebarea ta!
Trimiteți un comentariu