Cu aceasta reteta simpla si delicioasa am facut niste cupcakes cu mici modificari, in loc de coaja de lamaie am pus cacao si fulgi de ciocolata si crema ghanache.
Ingrediente:-140g de unt fara sare, moale
-100g de zahar fin
-coaja rasa de la ½ lamaie - sau ( cacao)
-2 oua mari, batute usor
-140g faina amestecata cu 1 lingurita praf de copt
-fulgi de ciocolata
Mod de preparare
1. Se incinge cuptorul la 180° C/gaz 4. Se pun forme de hartie intr-o tava de briose. Se amesteca untul si zaharul intr-un bol pana ce amestecul este foarte moale, apoi se adauga coaja de lamaie ( cacaoa). Se incorporeaza usor si ouale, apoi se adauga faina si se amesteca bine. Se pune compozitia in forme. Se coc 18-20 de minute pana ce prajiturelele sunt aurii si elastice la atingere. Se racesc pe un gratar de sarma.
Am facut o crema ghanache din ciocolata neagra si am decorat cu cateva bucati de bomboane umplute cu rom.
Enjoy !
12 comentarii:
wawww...:) pai si crema ? ca habar nu am...sunt degustatorul :) , dar incerc
Coco, am scris ca am facut crema ghanache din ciocolata neagra :)))
Delicioase, preferatele mele!
Sint tare frumoase si delicioase!
Mariana M.
Paula Gafitescu, sant delicioase!
Mariana M., multumesc!
Ce nebunie de cupcakes!!!Arata tare bine!
Haplea, multumesc!
Imi place si sa fac si sa mananc:-) sunt tare frumoase! :-)
HajniZoli, multumesc !
Sunt foarte simpatice si gustoase.
Alina Vicu, multumesc!
Trimiteți un comentariu