A trecut ceva vreme de cand am facut aceste saratele
dar acum le-a venit randul la postare.
Usor de facut si foarte gustoase se pot face in orice forma si marime. Reteta am gasit-o aici, multumesc!
Ingrediente :
- 300 gr faina
- 200 gr margarina (eu am pus unt)
- 100 gr cascaval ras
- 2 galbenusuri
- sare
Pentru uns :
- 1 galbenus
- 1 lingurita lapte
- sare grunjoasa
- seminte de chimen, susan, mac
Se amesteca margarina (untul)tinuta la temperatura camerei cu faina, cascavalul , galbenusurile si sarea. Omogenizam aluatul si-l lasam la rece 1 ora.
Intindem o foaie potrivit de groasa, decupam cu forma de stelute -sau ce forme dorim sa le dam- si asezam saleurile in tava in care am pus hartie de copt. Ungem cu galbenusul amestecat cu laptele si presaram sarea grunjoasa si seminte.
Se dau la cuptor la foc mediu 15 minute.
Enjoy !
11 comentarii:
Arata super bine,chiar acum as servi si eu cateva.
O zi buna sa ai!
DiaMar bucataria galbena, multumesc la fel si tie !
Ce mult imi plac saratelele!!!
Le-as rontai pana la ultima!!!
Bune, dar fara cascaval pt mine. Imi plac mult rontaielile
Haplea, si mie!
Timea, fara cascaval!
Liana10 sant tare bune!
imi plac muuult!
adnia, si mie!
Numai bunatati si la tine! :-)
Trimiteți un comentariu