De cate ori fac paine ma gandesc ce sa
mai adaug la reteta de baza sau ce forma noua sa-i dau ca sa nu le repet pe cele
care le-am mai facut asa ca le tai intotdeauna altfel sau mai adaug alte
tipuri de faina pe care o am in camara.
De data asta am pus si:
- faina de secara 100 de gr,
- faina integrala de secara 100 de gr,
- faina neagra 100 gr la care am adaugat
- 200 gr faina alba pentru paine si
restul ingredientelor,
- 250 ml apa ,
- o lingura de zahar,
-
un pachet de drojdie proaspata,
- putin lapte
- si multa iubire
!
Si a iesit aceasta paine consistenta si
foarte gustoasa dupa spusele celor care au mancat-o cu humus spre marea mea
bucurie !
Enjoy !
4 comentarii:
superba! felicitari, draga mandala...imi place ca si tu emesteci tipurile de faina (joaca asta am descoperit-o si eu de curand si taaare imi place:)
adnia, multumesc, si mie tare imi place !
Draguta painea ta, imi place cum le crestezi intr-un mod orginal :)
liana,multumesc!
Trimiteți un comentariu