vineri, 15 februarie 2013

PAINE NEAGRA DE CASA


 PAINE  NEAGRA DE CASA    



De cate ori fac paine ma gandesc  ce sa mai adaug la reteta de baza sau ce forma noua sa-i dau ca sa nu le repet pe cele care le-am mai facut asa ca le tai  intotdeauna altfel sau mai adaug  alte tipuri de faina pe care o am in camara.



De data asta am pus si:
- faina de secara 100 de gr,
- faina integrala de secara 100 de gr,
- faina neagra 100 gr la care am adaugat
- 200 gr faina alba pentru paine si restul ingredientelor,
- 250 ml apa ,
- o lingura de zahar, -
un pachet de drojdie proaspata,
- putin lapte
- si multa iubire !
Si a iesit aceasta paine consistenta si foarte gustoasa dupa spusele celor care au mancat-o cu humus spre marea mea bucurie !
Enjoy  !

4 comentarii:

adnia spunea...

superba! felicitari, draga mandala...imi place ca si tu emesteci tipurile de faina (joaca asta am descoperit-o si eu de curand si taaare imi place:)

mandala spunea...

adnia, multumesc, si mie tare imi place !

liana spunea...

Draguta painea ta, imi place cum le crestezi intr-un mod orginal :)

mandala spunea...

liana,multumesc!