Se face foarte repede si este delicioasa.
Se prepara din:
-branza de vaci
-ceapa rasa
- unt
-smantana
- sare
-piper
- boia
- chimen macinat.
Se amesteca toate ingredientele
apoi se pastreaza la rece pana in momentul servirii. Se poate servi cu muraturi sau cu ce avem in camara rosii castraveti sau ridichi.
Enjoy !
6 comentarii:
eu imi intind pe o felie de paine prajita si cu un ceiuc............mmm...............ce buna trebuie sa fie!
maria mihalache, buna tare !
Juhtúróval szoktam vegyíteni, de így is nagyon finom lehet! Van még egy kevés tehéntúróm, ki kell próbálnom.
HajniZoli, igen finom !
Am venit si m-am servit ! Mai greu de gasit branza de vaci, dar o sa caut ceva asemanator :) Numai bine si spor in tot ce faci !
Dani, e buna si ricotta sau branza de burduf daca iti place.
Trimiteți un comentariu