sâmbătă, 16 martie 2013

Saratele cu sunca




Saratele cu sunca


-400 gr foietaj congelat
-cascaval

-1 ou
-200 gr sunca

-pasta de rosii
-sare, siper




Aluatul de foietaj se dezgheata, se intinde pe masa  presarata cu  faina, dupa care se unge cu pasta de rosii condimentata dupa
gust,sunca se pune peste jumatate din fasiile de aluat,se pliaza, apoi  aluatul se taie fasii subtiri ca pentru saratele  si se rasuceste.
Se unge cu oul batut.
Se poate presara cu cascaval ras, eu nu am avut asa ca nu am pus.
Se  aseaza in tava tapetata  cu hartie de copt. Se coace  pana devin aurii.
Enjoy !

4 comentarii:

HajniZoli spunea...

Am mancat mai demult cu salam, dar oricum e foarte bun si arata super pe poza!

Biochimist la cratita spunea...

Numai bune de luat la pachet! Am luat una si-am fugit la treburi.

mandala spunea...

HajniZoli, multumesc, da, sat bune si usor de facut !

mandala spunea...

Alina Vicu, da, sant un aperitiv delicios !