marți, 15 februarie 2011

BOL DE GHEATA PENTRU INGHETATA SI FRUCTE

 

BOL DE GHEATA PENTRU INGHETATA  SI FRUCTE

Cum se face :

Se folosesc doua boluri de sticla de dimensiuni diferite in care punem apa.
In apa dintre pereti punem flori , fructe ,felii de fructe sau imagini.Se tine la congelator 24 de ore sa inghete, apoi le scoatem si incalzim putin peretele exterior si peretele interior ca sa se poate scoate bolul care s-a facut din gheata , cu multa atentie .
Se poate folosi la servirea de inghetata, la salata de fructe,
la coktailuri de fructe .
Reteta din:  19. 06. 2006



Reteta din:   10. 05. 2006
Reteta din : 6. 05 . 2006
POFTA BUNA  !

3 comentarii:

Elena Toma spunea...

Ce idee grozava! Merita facut in asa fel incat sa iasa niste boluri individuale personalizate. Neaparat o voi folosi pentru ca mi se pare de mare efect. Iti multumesc de vizita si apreciere, te voi mai vizita, pe ambele bloguri, ca sa vad lucruri interesante si frumoase.

mandala spunea...

Multumesc! Da se poate face depinde de creativitatea fiecaruia !Te mai astept!

mirela spunea...

Astea merg vara la 40 grade.