luni, 14 noiembrie 2011

ZUGRAVIM !

ZUGRAVIM !

14 comentarii:

DiaMar bucataria galbena spunea...

Un curcubeu tare frumos.O zi minunata sa ai.

mandala spunea...

DiaMar-bucataria galbena,multumesc la fel!

gratziela spunea...

Chiar zugravesti?
pupici....

mandala spunea...

gratiela carmen, daaa, da, chiar zugravesc,azi au venit zugravii si s-au apucat de treaba sper sa termin anul asta!am avut in 30 septembrie o inundatie cu apa de 10cm de la o teava sparta si a durat foarte mult pana s-au uscat peretii sa pot zugravi.

gratziela spunea...

Nashpa! Nu prea se zugraveste acum cand peretii sunt reci. Se poate face condens si sa se usuce greu varul. Trebuie sa ai o teperatura destul de ridicata in camere si sa faci aerisire destul de des pentru a se elimina vaporii de apa. Mult succes si rabdare!

mandala spunea...

gratiela carmen,din pacate mai facem si fortati de imprejurari unele lucruri,nu pot sta asa pana la primavara fara podele si cu peretii cojiti, merge caldura non stop, nu e rece, au grija baietii sa iasa totul bine.
Multumesc pentu sustinere!

gratziela spunea...

Mandala,

Iti spun din proprie experienta, pe noi abia in lunile nov-dec. ne apuca amejarea in casa, zugravit, etc. Toata vara fac amenajari si proiecte la altii, si mie imi vine randul iarna, cand toata lumea sta la caldurica...

mandala spunea...

gratiela carmen, nu zugraveam daca nu se spargea teava la baie, dar a trebuit sa scot podelele afara si sau deteriorat foarte tare si peretii la parter si nu am mai avut ce face.

Bonjour spunea...

Mai aveti? Va asteptam incantata de rezultat si cu noi frumuseturi culinare si cafea buna.

mandala spunea...

Dan si Ionela Dumitru,multumesc de intrebare mai am doua saptamani, pana in 15 Decembrie sant gata toate lucrarile, si apoi voi posta iarasi.

Ana spunea...

sa ai spor! Programul cu care fac antetul la blog este aceste : http://www.picnik.com/
sio faci colaj si pui ce poze vrei tu. Succes si pupici!

mandala spunea...

ana,multumesc!

dia spunea...

spor la treaba si sa iasa totul bine!

mandala spunea...

adnia,multumesc!