PANNA COTTA CU VISINE IN SIROP Se poate face in foarte multe variatiuni cu multe gusturi si arome dupa placerea fiecaruia, dupa inspiratie si dupa anotimp, cu fructe de sezon sau cu sosuri sau siropuri, variantele sant nelimitate. - 400 ml friscă lichidă - 100ml lapte - 50gr zahăr - 10 gr gelatină - 1 plic de zahăr vanilat - visine - dragoste Dizolvam gelatina in lapte. Punem frisca ,zaharul , zaharul vanilat,la foc mic pana incepe sa fiarba. O luam de pe foc si adaugam gelatina cu laptele si apoi o turnam in forme, lasam la frigider pana e gata . Decoram cu visine in sirop. POFTA BUNA! |
Retete ,arta culinara ,creativitate, culoare, inspiratie,retete inedite,mese festive,surprize culinare.
miercuri, 14 martie 2012
PANNA COTTA CU VISINE IN SIROP
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
6 comentarii:
delicios desert !
am si eu o intrebare...de unde cumperi praf de migdale pentru macarons ?
:)
coco,fulgi de migdale se gasesc la selgros si se macina impreuna cu zaharul.
desertul meu preferat panna cotta, asta cu frisca in loc de smantana e mult mai bun!! coco te-a contaminat mandala cu macaronsi, nu? ;) mai stiu eu pe cineva contaminat ;) pup fetele!
Antonina, da e boala grea asta cu macarons virus!
mercic , deci se macina cu zaharul...
Anto , da...si am gasit si pe cineva cere face...ca eu nu am curaj singura...dar nu aveam praf de migdale...am macinat noi , dar nu ne-a placut cum iesise :)
coco, lasa-mi un mail ca nu pot lasa coment la tine!
Trimiteți un comentariu