miercuri, 14 martie 2012

PANNA COTTA CU VISINE IN SIROP



 

PANNA COTTA CU VISINE IN SIROP

Se poate face in foarte multe variatiuni cu multe gusturi si arome dupa placerea fiecaruia, dupa inspiratie si dupa anotimp, cu fructe de sezon sau cu sosuri sau siropuri, variantele sant nelimitate.
 
 

-  400 ml friscă lichidă
 -  100ml lapte
-   50gr zahăr
-  10 gr gelatină
-  1 plic de zahăr vanilat
-  visine
-  dragoste


Dizolvam gelatina in lapte.
Punem frisca ,zaharul , zaharul vanilat,la foc mic pana incepe sa fiarba.
O luam de pe foc si adaugam gelatina cu laptele  si apoi o turnam in forme,
lasam la frigider pana e gata .
Decoram cu visine in sirop.
 
POFTA BUNA!

6 comentarii:

coco spunea...

delicios desert !
am si eu o intrebare...de unde cumperi praf de migdale pentru macarons ?
:)

mandala spunea...

coco,fulgi de migdale se gasesc la selgros si se macina impreuna cu zaharul.

Antonina spunea...

desertul meu preferat panna cotta, asta cu frisca in loc de smantana e mult mai bun!! coco te-a contaminat mandala cu macaronsi, nu? ;) mai stiu eu pe cineva contaminat ;) pup fetele!

mandala spunea...

Antonina, da e boala grea asta cu macarons virus!

coco spunea...

mercic , deci se macina cu zaharul...
Anto , da...si am gasit si pe cineva cere face...ca eu nu am curaj singura...dar nu aveam praf de migdale...am macinat noi , dar nu ne-a placut cum iesise :)

mandala spunea...

coco, lasa-mi un mail ca nu pot lasa coment la tine!