joi, 25 octombrie 2012

MACARONS KING

MACARONS  KING


Cautand ceva printre pozele mai vechi am gasit foarte multe poze unele mai reusite altele mai putin, nepublicate pe blog pana acum, aceasta in mod special mi-a placut foarte mult si m-am gandit sa o public acum.
M-a facut sa doresc sa mananc niste macarons delicioase, urmeaza in curand !
Enjoy !

12 comentarii:

DiaMar bucataria galbena spunea...

Sunt minunati!
O zi buna sa ai!

mandala spunea...

Dia, multumesc!

Mági spunea...

Szeretném azt a középsőt megkóstolni kedves "macaron Királynő" szabad?
Ölellek,

mandala spunea...

Magi, koszonom, szabad,
en is olellek !

Anonim spunea...

Draga mea,
nu de multe ori am avut ocazia sa-ti spun cat de mult apreciez blogul tau de suflet. Rar mi-a fost dat sa intalnesc un astfel de blog plin cu delicii si bunatati, care mai de care mai gustoase(cred), mai frumoase si mai diversificate :)
Apreciez tare mult pozele tale, bunatatile pe care le faci tu cu atata dragoste si devotament, cu atat iubireee si incredere in tot ceea ce faci.
As dori sa-ti urez cu mare drag FELICITARILE MELE, mult succes in continuare si nu in ultimul rand, "iti multumesc ca existi".Pupicei :) Mihaela V

mandala spunea...

www.ecobutic.ro, Mihaela multumesc pentru apreciri, mai rar cineva asa de sincer si cu bune intentii ca tine, fara urma de invidie si bucuroasa si recunoscatoare pentru
existenta cuiva care face lucruri minunate intr-un anumit domeniu, si eu apreciez mult munca ta si modul tau curat de a trai la care aspir si eu si sper ca voi ajunge candva, te pup si multumesc pentru cuvintele frumoase care arata cum este sufletul tau si nivelul tau de evolutie spirituala !
TE IUBESC !

Anonim spunea...

Draga mea,
nu de multe ori am avut ocazia sa te felicit pentru minunatiile postate pe acest blog de suflet. Este un blog minunat, realizat(se vede foarte tare) cu atat de multa daruinta, dragoste si devotament in tot ceea ce tu, draga mea Cristina intreprinzi.
Iti multumesc ca ne incanti viata, inima si sufletul(chiar daca multi dintre noi nu am avut ocazia sa le gustam :))cu aceste delicioase(bunanati)si frumoase minunatii(flori si animalute,etc).
ESTI O ARTISTA FARA CUSUR, DRAGA MEA CRISTINA!
Multumesc Bunului Dumnezeu ca existi,iti multumesc si tie deasemenea, si iti urez cele mai calde multumiri, urari, binecuvantari, muult muult succes in continuare, sanatate si prosperitate.
In continuare, astept cu mare drag postarile, retetele si pozele tale.
Esti un suflet minunat!
Pupicei cu drag,
Mihaela V.

mandala spunea...

www.ecobutic.ro, multumesc Mihaela
ma bucur ca am reusit sa starnesc asemenea sentimente sincere cuiva care imi urmareste blogul constant si vede dincolo de aparente fara ego,noi toti santem artisti si toti avem calitati infinite doar trebuie sa le descoperim si sa le punem in lumina sa se bucure si semenii nostri de ele !
MULTUMESC!

Anonim spunea...

ai dreptate draga mea, "noi toti suntem artisti" sau cum imi place sa spun "o picatura de lumina intr-un ocean de lumina".
weekend minunat!

mandala spunea...

www.ecobutic.ro,multumesc si tie la fel !

Anonim spunea...

Esti o artista !
Mariana Ozsvat.
Te pup!

Anonim spunea...

Esti geniala, ai niste idei de 1000 de puncte!
Mariana O.