marți, 14 ianuarie 2014

TORT TIRAMISU




TORT  TIRAMISU 

Am avut sansa zilele trecute sa primesc niste oua bio, oua  de la niste gaini care se plimba in voie si au  o gradina imensa la dispozitie  unde pot fi fericite fara pic de stres.
Am avut curajul sa fac reteta cu galbenusuri si albusuri fara nici un risc si daca va scriu azi inseamna ca nu am patit nimic, tortul a fost savurat de multe persoane si santem toti sanatosi.
Dupa spusele celor care l-au gustat a fost: 

MAGNIFIC !!!





Foarte simplu  de preparat: 

Ingrediente:
-oua 
-zahar
-zahar vanilat
-mascarpone
-cafea fiarta si racita
-pudra de cacao
-piscoturi

Se bat galbenusurile cu zaharul  pana se face o crema omogena in care punem crema mascarpone si apoi albusurile batute spuma tare.
Se pun straturi alternative de piscoturi inmuiate in cafea si crema,
pe ultimul strat de crema se presara cacao pudra.
DELICIOS !!!
ENJOY  !

10 comentarii:

coco spunea...

chiar delicios, zau :)

mandala spunea...

coco, a fost si a trecu rapid !

La Vera in bucatarie spunea...

Delicios,delicios,dar arata fantastic decorat asa!

Biochimist la cratita spunea...

Delicios, da' si grozav de frumos! <3

mandala spunea...

Cretu Veronica, multumesc !

mandala spunea...

Alina Vicu, multumesc.

Haplea spunea...

Superb si delicios!!!Yumyy

Unknown spunea...

Ce frumoasa prezentare, superb!!

mandala spunea...

Haplea, multumesc !

mandala spunea...

Paula Gafitescu , multumesc !