marți, 10 ianuarie 2012

100 DE FANI !!!

100  DE FANI !!!
O cifra magica pentru mine, azi am descoperit ca am 100 de fani si dand o raita pe blog am vazut urmatoarele :
Am inceput pe  28 ianuarie 2011
- 277 de postari
- 1.325 de comentarii
- 24.287 de vizitatori
- 47.325 de pagini
Pentru mine e un succes, pentru ca  am facut blogul ca sa postez FOTOGRAFIILE din anii de glorie si am invatat sa fac mai multe pe blog, incet, incet am invatat sa fac fotografii tot mai bune, mai invat, mi-am facut cateva prietene virtuale, am descoperit oameni frumosi, luminosi si sufletisti, care nu te lasa la greu, nu dau nume ca nu as vrea sa uit pe cineva si sa se supere pe mine, asa ca acum, multumesc tuturor celor care m-au ajutat ! Acesta este darul meu pentru ele !
Multumesc si celor care m-au suparat pentru ca am inteles ca nu toti santem la fel si ca pupacelile si alte dragalasenii pe alte bloguri nu arata caracterul adevarat al cuiva, acel om poate fi si nesimtit chiar crud cu alte persoane.
Anonimii care nu isi asuma ceea ce scriu, cu rautate, care nu citesc atent postarea m-au facut sa nu mai am dorinta de a da retete tot timpul, consider ca fetele sant super gospodine si stiu toate tainele bucatariei. Anonimii si rautaciosii au primit flori de la mine,  cele mai frumoase flori din gradina mea, FLORI VERZI cum nu am mai vazut pana in acest an, sa invete ce inseamna toleranta si bunul simt.
Am invatat si invat multe de la toata lumea dar cel mai important lucru am descoperi ca noi oamenii putem face orice, chiar minuni daca lasam creativitatea si iubirea sa ne umple inima si sufletul !

Nu eram pregatita de petrecere,  vroiam sa fac un tort la aniversarea de un an al blogului in 28 Ianuarie asa ca postez pozele cu macarons
care nu sant pe blog, tortul va fi in 28 ianuarie !
Eu va iubesc pe toti si va multumesc ca santeti !

21 de comentarii:

Cris spunea...

Sa-ti creasca mare bloguletul! :)) Multumim pentru macarons, eu m-am indragostit de ele, nici nu-mi mai trebuie tort daca imi pui in brate o farfurie cu macarons :D Iata ca si eu ma numar printre fanii tai, dar nu stiu cum te cheama :D E secret? Sau doar am ratat eu ocazia sa aflu? Succes si pe mai departe!

Ana spunea...

Multi inainte! Ah,ce imi faci tu cu macarions aia din care eu nu sunt capabila sa fac :(( Imi ploua in gura de posta :((((((((((
Cred ca s deliciosi

mandala spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
mandala spunea...

Ana,incearca, sigur o sa reusesti !
Sant super deliciosi !

DiaMar bucataria galbena spunea...

"La multi ani" bloguletului tau.Sa creasca mare si frumos,asa cum ii sade bine unui blog plin de bunatati.Te pup si te imbratisez cu drag.

Unknown spunea...

Felicitari pentru 100 de fani!Si eu sunt printre cei 100.Imi place blogul tau si am incercat si cateva retete de la tine.Mult succes in continuare!

Tudor Elena Cristina.... spunea...

Si la mai mareeee!!!!Nu trebuie sa lasam oamenii rai sa ne fure energia!!!Crede ma ca nu merita...Trebuie sa existe si ei pe langa...insa noi trebuie doar sa stim cum sa ne purtam cu ei...
Sunt tare curioasa ce gust au "macaroanele" astea....ca de aratat .....mmmmmm...Felicitari pt tot ceea ce faci si sa fie sanatate...si muulta IUBIREE.....PUPICI...ADEVARATI!!

mandala spunea...

DiaMar-bucataria galbena,multumesc!
MULTUMESC!

mandala spunea...

misschocolat, multumesc !!!Sper sa mai vii pe la mine!

dia spunea...

felicitari!!!!!!!!!!!! imediat bloguletul tau face un anisor! al meu e mai tinerel:))ce ma bucur ca fac si eu parte din cifra magica! si la mai mare!

mandala spunea...

Tudor Elena Cristina, multumescm au un gust divin cred ca am facut o dependenta de ei imi zburda tot felul de idei prin cap cu ce sa mai fac, curaj nici mie nu mi-au reusit primele doua ture,multumesc pentu pupici sant bineveniti!

mandala spunea...

adnia, da si esti unul dintre cei mai activ fan! scuces si tie in continuare, si la cati mai multi fani!

Ana spunea...

of, iarta scrisul, nu am recitit! Chira e un prenume superb!

felis spunea...

Felicitari si la cat mai multe realizari/postari/retete! Cat despre anonimi rautaciosi... ignora-i!

Alexandrina spunea...

Multumim pentru macarons!
La multi ani blogului tau!

mandala spunea...

alexandrina, multumesc si eu !

mandala spunea...

felis, multumesc pentru incurajare!

gratziela spunea...

Multi ani de acum inainte, buna mea prietena, si sa stii ca poti invata foarte multe din deceptii si suparari caci lumea este plina de rautate, pizma si ura, iar iubirea este dramuita caci este foarte putina, din pacate.
Eu iti urez iubire si sanatate si prieteni adevarati.
Cu drag

mandala spunea...

ana, multumesc !

mandala spunea...

gratiela carmen, multumesc pentru sustinere!

mandala spunea...

cris, ma cheama cristina.