miercuri, 11 ianuarie 2012

BALACK MACARONS



BALACK  MACARONS


Pentru ca la postarea anterioara  cateva fete au scris ca nu au curaj sa faca ,macarons  de frica ca nu vor reusi, am facut aceste macarons negre inspirata de Tartelette.
Pentru ele, sa le dau curaj si sa-si puna creativitatea la bataie, am vazut ca toate fetele au niste ideei geniale !  CURAJ !!!

As fi dorit sa iasa mai bine dar am avut un musafir special
(nu,  nu e o scuza) care a influentat putin aspectul, am grabit timpii de lucru ca sa putem sta de vorba si nu a iesit chiar ce vroiam dar am sa mai repet aceasta reteta pentru ca au o aroma si un gust special.
Si inainte de a ma intreba  cu ce le-am "vopsit" raspunsul este : cu faina de susan negru,  am macinat semintele amestecate cu zaharul pentru ca sant cam uleioase.

P.S.  promit ca intr-o zi cand imi fac putin curaj, poate maine,  am sa va arat si esecurile anterioare care numai de publicat nu sant, ca sa vedeti de unde a inceput si va provoc sa aveti curajul sa publicati si voi retete sau fotografii care nu ati vrea sa le vada nimeni !
Aveti curaj  fetelor ??? Eu imi fac pana maine !!!
POFTA BUNA !


4 comentarii:

dia spunea...

pai pozele dezastruoase le distrug din fasa....deci nu mai apuca lumina zilei:))

Andreea Dianu spunea...

sper sa imi fac si eu timp si curaj sa fac macarons :D

mandala spunea...

adnia, acele poze sant si ele valoaroase la capitolul: asa nu !

mandala spunea...

Andreea Dianu, eu am cochetat cu ele aproape un an pana m-am hotarat sa incerc, am citit mii de informatii si le-am citit degeaba!