PANNA COTTA CU LIME SI CAPSUNI
Ingrediente pentru 4 portii :- 500 ml friscă lichidă - 100ml lapte
- 100gr zahăr
- 10 gr gelatină - 1 plic de zahăr vanilat- coaja de lime
- capsuni
- dragoste
Dizolvam gelatina in lapte.
Punem frisca ,zaharul , zaharul vanilat,la foc mic
pana incepe sa fiarba . O luam de pe foc si adaugam
gelatina cu laptele, putina coaja de lime si apoi o turnam
in forme, lasam la frigider pana e gata ( 6 ore).
Decoram cu coaja de lime, cu ce fructe avem sau cu sos de fructe,
eu am avut capsuni.
POFTA BUNA!
4 comentarii:
frumos si bun
Usor de facut si extraordinar de buna!!!!Eu n-am facut-o niciodata,mananc doar din cumparat...N-ai facut cafeaua ieri sau poate ma-nsel?
Pupicei si o saptamana minunata!!!
Ina, este delicioasa !
Petronela , ai dreptate ieri nu am postat nimic, ma revansez duminica viitoare !
Trimiteți un comentariu