miercuri, 6 aprilie 2011

AU INFLORIT ZAMBILELE SI MAGNOLIA IN GRADINA MEA !



AU INFLORIT  ZAMBILELE SI MAGNOLIA   IN GRADINA  MEA !

A venit caldura si au inceput sa infloreasca florile din gadina .
Tot timpul am in  gradina flori , de cum se topeste zapada  apar  si pana vine
frigul  ma incanta cu frumusetea lor .

8 comentarii:

Doinitza`s cakes spunea...

ador zambilele ,dar cel mai mult magnoliile,e cel mai spectaculos pom,nu face frunze cate flori are,o splendoare,la muzeu in Oradea,am vazut prima data si m-au impresionat,de cand il rog pe tati sa punem unul in curtea din fata a casei,nu zic ca nu-i frumos piesicul ce-i acolo,dar un magnoliu,ar fi de vis,papa

mandala spunea...

Eu sant din ORADEA si vad in fiecare an magnoliile, sant superbe , o sa mai postez poze ca mai am o magnolie dar mi sa descarcat bateriile la aparat , e mai mica magnolia roz, roz si infloreste mai greu ca am traumatizat-o am mutato in alt loc si mai sufera inca .
Te mai astept sa vii pe la mine !

gratziela spunea...

Ce dor mi s-a facut de gradina mea! Abia de Paste o voi vedea, poate ca mai prind si eu zambilele inflorite, desi acolo(in zona de munte) este mai rece. Eu sunt din Galati, si, referitor la magnolii, avem o zona cu multe magnolii inflorite. Voi posta si eu cateva fotografii.
Dar magnolii roz trebuie sa recunosc ca nu am vazut. Si nu stiu daca in zone mai reci (cu ierni cu -25-30 grade C) rezista. Oricum, florile tale sunt minunate si privindu-le simt ca devin mai fericita si simt deja caldura primaverii. Multumesc Mandala pentru aceste doua clipe de primavara pe care mi le-ai daruit!

Nely spunea...

Preferatele mele...imi doresc foarte mult sa pun la casa de la tara un magnoliu dar deocamdata nu am de unde sa procur. Pana la urma trebuie sa reusesc. O seara buna!

mandala spunea...

Gratziela, zilele urmatoare o sa postez si magnolia roz pentru tine ! Este inca boboc astept sa se deschida .

mandala spunea...

Pentru Nely, se gasesc magnolii la cei care fac
gradini sau parcuri.
Sau la marile magazine pentru gradinarit .

Florina Ionescu spunea...

Magnolia e intr-adevar un spectacol, mai ales la maturitate :)

mandala spunea...

florina, este superba!