Ingrediente:
- spanac
- faina de malai
- lapte
- sare
- ulei
- usturoi
- dragoste
Mod de preparare:
Spanacul foarte bine spalat se pune sa fiarba in apa cu sare
15/20 de minute cand este gata il punem sa se scurga apa si
sa se raceasca, dupa care se toaca marunt .
In uleiul incins se prajeste putin faina apoi usturoiul si lapte foarte putin cand este omogen se adauga spanacul ,sarea si se mai lasa putin .
Dintr-o cana de faina si trei cani de apa facem o mamaliga ,
cand este gata o punem in forma care o dorim sa aiba ,eu am
pus-o in trei forme triunghiulare.
Dupa 15 minute scoatem mamaliga si impartim spanacul
in doua si ungem primul strat de mamaliga , apoi al doilea
si decoram .
POFTA BUNA !
5 comentarii:
foarte frumos prezentat,spanacul oricand e o placere
Multumesc Ina ,placere si sanatate !
Mi-e foame, mi-e foame! Si ce bine arata...
Gratziela, te astept la o portie !
Pei si laptele?
Trimiteți un comentariu