luni, 9 mai 2011

COIF DE MAMALIGA CU CARNE TOCATA


COIF DE MAMALIGA CU CARNE TOCATA

Pentru ca tare imi mai place mamaliga
de fiecare data cand o fac, ma gandesc
cu ce sa o mai combin si iaca am mai gasit
vreo doua, trei solutii .
Acum am facut din carne tocata, prajita cu o ceapa
taiata maruntel , condimentata putin cu sare si piper
si cu niste rosii (  pomodori pelati ) nu zic firma
sa nu fac reclama , zic am facut asa un sos ca si la
spaghete  bologneze ,bun,  bun sa te lingi pe degete. 
Si ca sa fie mai cu motz am facut un coif de mamaliga
galben ca aurul si numai bun de mancat .
POFTA BUNA !

4 comentarii:

Anonim spunea...

O impartim, eu iau mamaliga, tu restul.

sunt vegetarian ;-)

mandala spunea...

Eu Sunt , sant de acord !

Miodrag Surac spunea...

Super realizare, placut si savuros...

mandala spunea...

Miodrag , multumesc, dragut ca intotdeauna !