sâmbătă, 14 mai 2011

COSTITA PRAJITA IN BERE NEAGRA

COSTITA PRAJITA IN BERE NEAGRA


O mancare usor de preparat si foarte gustoasa.

INGREDIENTE :

- costita
- condimente : sare ,piper, boia
- 250 ml de bere neagra
- ulei
- dragoste
- cartofi
- decor

Costita se portioneaza se condimenteaza si
se pune in tava cu putin ulei si 250 ml de bere
neagra , la 200 gr C aproximativ o ora ,
daca sant bucati mari se poate lasa mai mult ca sa
se fac bine si sa se patrunda bine.
Eu o pun in tava si o acopar ermetic cu folie de
aluminiu, cand cred ca e aproape gata dau folia jos
si las sa prinda putin si partea de sus .
Din cartofii curatati spalati ,taiati , fierti in putina apa
cu un strop de sare facem un pireu.
Se decoreaza dupa gust si cu ce avem la indemana,
pireul , castaveti , ardei , gogosar .
POFTA BUNA !

2 comentarii:

Miodrag Surac spunea...

Imi place aranjamentul. O zi placuta...

mandala spunea...

Multumesc Miodrag !