vineri, 27 mai 2011

FRITTATA CU SPARANGHEL





FRITTATA   CU   SPARANGHEL

Frittata este de fapt o omleta dar suna mai bine asa , frittata .
O mancare usoara si foarte gustoasa ,se prepara rapid si se poate
 decora foarte frumos.






Avem nevoie de:

-  oua
-  sparanghel
-  cativa cartofi noi fierti
-  morcovi fierti
-  sare
-  piper
-  un pahar de lapte
-  ulei
-  dragoste

Se fierbe sparanghelul ca aici acea cantitate pe care am
pus-o deoparte de la supa crema am folosit-o la aceasta reteta de frittata .
Se fierb cartofii si morcovii, se racesc si apoi se taie felii.

Punem o pelicula fina de ulei in tava ,apoi feliile de cartofi alternate cu cele de morcovi si peste ele turnam ouale batute cu laptele si condimentate.
Se baga la cuptor 10 minute .
POFTA BUNA !

6 comentarii:

maria mihalache spunea...

Apetisanta!
O zi frumoasa!

gratziela spunea...

Gust minunat si estetic superb!

retete- ina spunea...

ce frumos,felicitari,minunatii faci in laboratorul tau in fiecare zi

mandala spunea...

Maria, multumesc !

mandala spunea...

Gratziela ,multumesc !

mandala spunea...

Ina,multumesc ,da asa este , pentru asta am laboratorul ,fac magie zilnic !