miercuri, 18 mai 2011

FRIPTURA DE VITA

FRIPTURA DE VITA  

Cum se prepara friptura de vita la cuptor
Ingrediente :

- 0,5 kg de muschi de vita
- sare
- piper
- cimbru
- ulei
- dragoste

Pentru sos :
- un  iaurt slab
- cateva linguri de smantana
- sare, piper,boia

Carnea se spala se sterge cu un servet de hartie si se
unge cu putin ulei si apoi se condimenteaza cu condimentele alese.

Se incalzeste cuptorul la 240 grade.Se pune ulei in tava apoi carnea condimentata. Bagam tava la cuptor si reducem temperatura la 200 grade,
lasand friptura sa se faca 1 ora si jumatate .
Cand e gata o feliem si o punem pe farfurie impreuna cu legumele.
Se serveste cu un sos  facut din iaurt ,smantana si ce condimente doriti se poate pune si usturoi zdrobit.
POFTA BUNA !

2 comentarii:

retete- ina spunea...

dragalas ai ornat,o zi buna

mandala spunea...

Ina , multumesc !